De Klussenier Antoon van Doornik

De Klussenier Antoon van Doornik
De Klussenier Antoon van Doornik

Wijksestraat 33
6617 BX Bergharen

Dien uw aanvraag in »

0487 53 18 54
06 2224 1612
a.vandoornik@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 09159816

Even voorstellen

Mijn naam is Antoon van Doornik en ben geboren en getogen in Bergharen. Sinds 2006 werk ik als zelfstandig ondernemer onder de vlag van De Klussenier en kan zeggen dat ik dit met veel plezier en enthousiasme doe.

Ik heb een opleiding tot timmerman gehad en al vele huizen verbouwd en gerenoveerd. In het verleden heb ik een aantal jaren functies in het management en de logistiek bekleed. Dankzij ervaring met planning en organisatie kan ik nu voor uw verbouwing veel betekenen. Dit is: “Vertrouwd Verbouwen”, wat u zekerheid en veiligheid geeft.

Ik kan met mijn ervaringen het gat tussen de aannemer en klusjesman vakkundig opvullen. Mijn klanten noemen mij nog zo’n “ouderwetse” gedegen vakman. Bij mij kunt u bijvoorbeeld terecht voor een complete zolderverbouwing. Elke keer weer vind ik het een uitdaging om van een onbenutte zolder een prachtige werkplek of extra slaapkamer te maken met een dakkapel of een dakvenster. Ook de afwerking neem ik voor mijn rekening. Ik kan een project van het begin tot het eind begeleiden en maken. Ik heb thuis een eigen werk- en opslagruimte, dus een ideale uitvalbasis om daar zo nodig werk voor te bereiden. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor bijvoorbeeld het renoveren van een badkamer, het plaatsen van een aanbouw, en nog vele andere werkzaamheden in huis.

Ook vind ik het heerlijk om geregeld buiten aan de slag te kunnen, zoals het metselen van een tuinmuurtje, het plaatsen van een erfafscheiding of een tuinhuisje. Juist de afwisseling van deze werkzaamheden van zowel binnen als buiten, maken het voor mij elke keer weer interessant en leuk om voor u aan de slag te gaan. Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat u tevreden bent over het eindresultaat. En ik zal mijn uiterste best doen om dit te realiseren.

Heeft u een klus en ook al gaat het om iets wat hierboven niet genoemd wordt, neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden door te spreken. Ik ben per e-mail en telefonisch te bereiken voor meer informatie.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Bergharen voor:

  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Reparatiewerk
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen
 
Loading...